PRIJATELJ TRANSFER ELEKTRONIK

Nehruova 51, tel. + 381 11 318 40 46, delatnost : knjigovodstvo i računovodstvo


недеља, 27. септембар 2009.

DEVETO VEČE BORILAČKIH VEŠTINA

26-og septembra održano je deveto Veče borilačkih veština u Smederevu. Pokrovitelji su bili Ministarstvo omladine i sporta i opština Smederevo. Spektakl je održan u lepom ambijentu novoizgrađene Sportske hale.
Glavna programska tačka trebao je da bude meč između boraca Kyokušinkai Saveza Srbije – IKO Srbija i Šotokan Karate Saveza Srbije – S.K.I.F. Srbija. Naime predstavnici S.K.I.F. Srbija uputili su challenge borcima Kyokushina u želji da se oprobaju sa njima u borbama po pravilima Kyokushina. 17-og maja pojavili su se u većem broju vođeni glavnim instruktorom i selektorom Acom Ćirovićem u centralnom Dojou. Na tom okupljanju objašnjena su im pravila borenja u Kyokushinu, a zatim su napravljeni parovi za borbe po kategorijama. Od članova Kyokushinkai kluba “Crveni zmaj” prisutni su bili Marija Petrović i Marko Subotić. Parovi i izjave boraca kao i predstavnika oba Saveza su snimljene i prikazane na SOS kanalu. Od 17-og maja pa do 26-og septembra nastupila je erozija boraca S.K.I.F.-a tako da su se sa njihove strane u Smederevu pojavila samo dva borca.
Gledaoci su osim ove dve borbe između Kyokushin karatea i Tradicionalnog karatea odgledali meč između juniorskih Kyokushin reprezentacija Bugarske i Srbije kao i mečeve u boksu, kik boksu i MMA(Mixed martial arts).
Član našeg Kluba Petar Babić odradio je borbu u pionirskoj kategoriji sa Vukašinom Vidakovićem članom Kluba “Kobra” iz Vrčina. Petar je borbu odradio ispod svojih mogućnosti što je Vukašin iskoristio i zasluženo pobedio na čemu mu čestitamo.
Član našeg Kluba Marija Petrović proglašena za pobednika zbog ne dolaska protivnice iz S.K.I.F.-a.
Marija Petrović, Velimir Matijević, Lana Novković, Stefan Spasić,Petar Babić, Filip Baldik
Marija Petrović i Petar Babić na ceremoniji otvaranja
Petar Babić i Vukašin Vidaković
Marija Petrović

3 коментара: