PRIJATELJ TRANSFER ELEKTRONIK

Nehruova 51, tel. + 381 11 318 40 46, delatnost : knjigovodstvo i računovodstvo


недеља, 7. март 2010.

DEMONSTRACIJA KYOKUSHINA NA BALKANSKOM SUMO ŠAMPIONATU



  Sumo federacija Srbije je 06.03.2010. god. pod pokroviteljstvom Ambasade Japana i uz pomoć opštine Zemun organizovala u hali Pinki u Zemunu Drugi Balkanski šampionat u sumo rvanju. Sumo je japanski nacionalni sport sa dugom tradicijom izuzetno praćen od strane medija tako da se javnost neprestano izveštava o sportskim uspesima i privatnom životu šampiona koje u Japanu poštuju kao jednu vrstu bogova. Ovaj sport se od nedavno vežba i kod nas ali nije medijski propraćen tako da je ovaj šampionat za mnoge bio prijatno iznenađenje. Federacija Srbije je najmlađi član Evropske i Balkanske sumo federacije tako da je organizovanje ovog takmičenja veliki uspeh i velika promocija sumo rvanja u nas. Pored naših takmičara učestvovali su i takmičari iz Bugarske, Albanije, Makedonije, Grčke i Turske.

  Posle svečane ceremonije otvaranja, a pre takmičarskog programa, prikazane su demonstracije borilačkih veština : Realni aikido, Djudo, Kyokushin i Karate. Kyokushin je predstavio demonstracioni tim Kyokushinkai Saveza Srbije pod rukovodstvom Senseia Žarka Petkovića Irca. Pored Lane Novković i Petra Babića iz Kyokushinkai kluba Crveni zmaj u demo timu su učestvovali i Marina Vuković, Aleksandar Dončić, Danijel Miličević, Boris Perenčević, Senad Kurtišević, Luka Petković i Aleksandar Ranković. Pošto slika govori više od reči pogledajte na videu nastup demo tima Kyokushinkai Saveza Srbije. Osu!  




 

Boris Perenčević, Senad Kurtišević, Aleksandar Dončić, Žarko Petković Irac, Danijel Miličević, Luka Petković, Lana Novković, Marina Vuković, Aleksandar Ranković, Petar Babić

.

1 коментар: