PRIJATELJ TRANSFER ELEKTRONIK

Nehruova 51, tel. + 381 11 318 40 46, delatnost : knjigovodstvo i računovodstvo


недеља, 12. децембар 2010.

KYOKUSHINKAI KUP SRBIJE 11.12.2010.

Zorana Rajačić, Velimir Velja Matijević, Lana Novković i Marija Petrović
Na ovoj fotografiji snimljenoj dok smo čekali da takmičenje počne možda izgledamo ozbiljno ali verujte da smo svi bili vrlo raspoloženi


11.12.2010. u organizaciji Kyokushinkai Saveza Srbije održan je Kup Srbije u kategorijama od mlađih pionira do seniora u borbama i katama. Domaćin Kupa bio je Kyokushinkai klub Panter sa Senjaka. Ovo takmičenje je zatvorilo ovogodišnju uspešnu takmičersku sezonu čija je kruna bio Evropski Šampionat održan u Beogradu.

Kao i na svim dešavanjima koja organizuje Savez i na ovome je bio prisutan Kyokushinkai klub Crveni zmaj. Lana Novković i Marija Petrović uzele su učešće u kata takmičenju, a Zorana Rajačić je odradila svoju prvu takmičarsku borbu u konkurenciji juniorki 1993/94 godište do 60kg.


Predsednik Kyokushinkai Saveza Srbije Sensei Žarko Petković Irac otvara takmičenje

Marina Vuković čita Dojo kun

Marija Petrović, Zorana Rajačić i Lana Novković

Lana i Marija su sedmog novembra uspešno učestvovale na Evropskom šampionatu (vidi tekst : LANA NOVKOVIĆ SEDMA U EVROPI) i kako je to bilo nedavno nije bilo problema sa njihovom pripremom. Svojim nastupom su opravdale i potvrdile pozicije u redosledu najboljih katašica Srbije. Posle uvek dobre Marine Vuković koja je osvojila prvo mesto, Lana Novković je druga, a Marija Petrović treća. Lana i Marija stasaju u ozbiljne takmičarke i od njih očekujem sledeće takmičarske sezone dobre rezultate.





Miloš Stanković, Lana Novković i Ivan Marušić




Miloš Stanković, Marija Petrović i Ivan Marušić

Zorana Rajačić je tek nekoliko meseci u Crvenom zmaju ali ja i ona se dobro poznajemo od ranije. Naime moj predhodni klub je u Vrčinu imao svoju sekciju, a ja sam odlazio i držao treninge.  Da Zorana je odrasla u Vrčinu i tamo se upoznala i samnom i sa Kyokushinom. Sada živi u Beogradu i na zajedničko zadovoljstvo opet se družimo. Kao sasvim mala izdvajala se od ostale dece svojim interesovanjem za treninge i onime što se na njima dešava. Uvek je imala neko pitanje i tražila dodatno objašnjenje što je mene kao trenera radovalo. Na ovom takmičenju odradila je borbu baš sa članicom Karate kluba Kobra, kluba iz kojeg je prešla kod nas. Naravno da sam zadovoljan njenim nastupom jer je pobedila  ali mene, a bogami više nju tek očekuju naporni treninzi i nova takmičenja.

Suzana Maksimović KK Kobra i Zorana Rajačić



Zorana prima svoju zasluženu nagradu uz malo šale od Miloša Stankovića i Ivana Marušića




Zorana Rajačić :

“Ovo je bilo moje prvo takmičenje. Intenzivne pripreme su trajale nešto više od dve nedelje. Sve što sam radila na trenizima povečalo je moju fizičku spremnost i borbenost. Imala sam tremu kao i svi ali to je bila pozitivna trema. Trener je uvek bio uz mene i svojim rečima pomogao da budem spremna za ono što me je čekalo na takmičenju. U borbi sam prikazala svoj trenutni maksimum i ispunila cilj. Uvek može bolje ali za mene je ovo tek početak. Zahvalila bih se treneru kao i drugarima iz kluba koji su učestvovali u mojim pripremama i navijali za mene. Osu!”

Marija Petrović, Zorana Rajačić i Lana Novković

Marija Petrović, Velimir Velja Matijević, Zorana Rajačić i Lana Novković


Izrazio bih posebno zadovoljstvo što su članovi Kluba našim takmičarkama pomagali u pripremama, a svojim prisustvom i navijanjem na samom takmičenju  bili velika podrška.


Više fotografija sa takmičenja možete videti na facebook stranici grupe Kyokushinkai klub Crveni zmaj

http://www.facebook.com/group.php?gid=164004156076


Zvanični rezultati na sajtu Kyokushinkai Saveza Srbije

http://kyokushinserbia.com/?page_id=128

1 коментар: