PRIJATELJ TRANSFER ELEKTRONIK

Nehruova 51, tel. + 381 11 318 40 46, delatnost : knjigovodstvo i računovodstvo


недеља, 8. јул 2012.

TROFEJ BEOGRADA 17.06.2012.




U organizaciji Kyokushinkai Saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, 17.06.2012. u dvorani DTV Partizan Senjak održan je trofej Beograda u Kyokushinu. Na programu je bilo zajedničko zagrevanje i kihon koje je vodila Marina Vuković, zajednički sparing boraca iz različitih klubova Saveza, takmičenje u borbama i na kraju takmičenje u tamashiwariju. Iz Kluba Crveni zmaj na manifestaciji učestvovali su Kristina Stevanović u ne takmičarskom delu i Lazar Stevanović i Stefan Briševac kao takmičari u borbama.

Lazar Stavanović, Velimir Velja Matijević, Stefan Briševac i Kristina Stevanović

Lazar Stevanović se u kategoriji pionira susreo sa Aleksandrom Rankovićem iz kluba Beograd. Aleksandar je u odnosu na njegovu poslednju borbu koju sam ja gledao znatno napredovao i zasluženo pobedio.
Stefan Briševac je za protivnika u kategoriji juniora imao Dušana Đorđevića iz Kluba Kombat iz Smedereva. Dušan je odradio meč u prepoznatljivom stilu boraca iz Smedereva koje trenira Milan Perić. Borba je završena nerešeno ali zbog razlike u težini pobeda je pripala Dušanu.





Aleksandar Ranković i Lazar Stevanović


Dušan Đorđević i Stefan Briševac








Нема коментара:

Постави коментар