PRIJATELJ TRANSFER ELEKTRONIK

Nehruova 51, tel. + 381 11 318 40 46, delatnost : knjigovodstvo i računovodstvo


недеља, 2. октобар 2011.

X VEČE BORILAČKIH VEŠTINA 01.10.2011.

Preuzeto sa :

01.10.2011. u organizaciji Kyokushinkai Saveza Srbije održano je Deseto veče borilačkih veština. Neposredno pre početka programa Branch chief za Srbiju Sensei Žarko Petković iskoristio je prisustvo Sensei Emil Kostova (Bugarska) i Sensei Taku Nagasake (Amerika) i organizovao sudijski seminar pod njihovim rukovodstvom. Ispred Kyokushinkai kluba Crveni zmaj na seminaru je pored mene učestvovala i Marija Petrović.


Učesnici sudijskog seminara


Posle demostracije nekoliko borilačkih veština : realni aikido, ninđucu, MMA, kick boks krenulo je uvodno takmičenje u borbama u kategoriji juniora. U prvoj borbi nastupio je naš petar Babić, a u drugoj naša Natalija Stevanović. Nažalost nisu uspeli da pobede ali sam ja zadovoljan jer su u teškim borbama iskazali napredak.


Petar Babić






Natalia Stevanović


Takmičenje u katama je bilo sledeće. Iz Crvenog zmaja je učestvovala iskusna Marija Petrović i Zorana Rajačić kojoj je ovo bilo prvo takmičenje. Marija je zauzela drugo mesto, Zorana treće.






Marija Petrović



Zorana Rajačić


U finalnom delu programa mlada reprezentacija Srbije izgubila je od mlade reprezentacije Amerike rezultatom 1:3. Prikazane su sjajne borbe u kojoj su borci iz Amerike pokazali da su trenutno bolji.


Petar Babić, Marija petrović, Velimir Velja Matijević,

Zorana Rajačić, Natalia Stevanović


Takmičari Kyokushinkai kluba Crveni zmaj sa standardnom ekipom navijača


Takmičari, sudije i treneri


Čestitam takmičarima Crvenog zmaja na iskazanom dobrom Kyokushin duhu i sportskom ponašanju. Hvala im za dobro pretstavljanje Kluba. Osu!


Još slika sa takmičenja možete pogledati na adresama :

http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.10150381507766077&type=1


http://www.bulgariankyokushinkai.org/gallery/main.php?g2_itemId=29886



Нема коментара:

Постави коментар