.

.

.

MI VOLIMO IZAZOVE!

SA NAMA ĆETE POMERITI

SVOJE GRANICE I CILJEVE.

OSU!

.

.

adresa : Beograd, SC Vračar, Sjenička 1 kontakt telefon : 064 / 319 78 79

mail adresa :
karatecrvenizmaj@gmail.com termini treninga : ponedeljak, sreda, petak od 21,30

operativni trener kjokušinkaia

Velimir Velja Matijević

PRIJATELJ KLUBA TRANSFER ELEKTRONIK

Nehruova 51, 11077 Beograd, tel. + 381 11 318 40 46, delatnost : knjigovodstvo i računovodstvoсубота, 15. мај 2010.

BLIŽI SE POLAGANJE ZA UČENIČKA ZVANJA


   Od osnivanja Kyokushinkai kluba Crveni zmaj 01.06.2009god. u klubu nije održano ni jedno polaganje. Ovaj vrlo važan trenutak za klub i njegove članove treba da se desi uskoro tako da su pripreme u završnoj fazi. Polaganje organizuje klub u saradnji sa Kyokushinkai Savezom Srbije čije će diplome kandidati koji prođu ispit za učenička zvanja dobiti. Predsednik ispitne komisije biće gospodin Žarko Petković Irac, Predsednik Kyokushinkai Saveza Srbije i Branch chief IKO-1 za Srbiju. Ispitni program je prilagođen standardima kyokushina i zahtevaće od kandidata u zavisnosti od zvanja za koje polažu sledeće : test snage, poznavanje teoretskog dela, kihon – osnovnu tehniku u mestu i kretanju, renraku – vezanu tehniku u kretanju kroz osnovne i borbeni stav, kate, kumite – dogovorenu i slobodnu borbu. U planu je da se polaganje održi posle Evropskog prvenstva u Kyokushinu koje se održava u Bukureštu 22. maja.

  12.05. imali smo zadovoljstvo da nas  na moj poziv poseti u sali za vežbanje SC Vračar gospodin Žarko Petković Irac. Odgledao je deo treninga, a zatim se obratio prisutnim kandidatima objašnjenjem šta ih očekuje na samom ispitu. Podržao ih je u naporima da program pripreme i prikažu što uspešnije, a zatim sve nas obavestio o najnovijim dešavanjima u Kykushinkai Savezu Srbije. Saznali smo da će Srbiju u Bukureštu u borbama u težinskim kategorijama predstavljati Danijel Miličević, Nikola Bajčetić i Boris Perenčević. Takođe je iskoristio priliku da naše članove pozove na Uchi deshi program i letnji kamp koji se ove godine održavaju u julu.


 
                    Velimir Velja Matijević, Pavel Baldik, Žarko Petković Irac

Zahvaljujemo se gospodinu Žarku što se ljubazno odazvao na poziv da nas poseti u sklopu priprema za polaganje, a našim reprezentativcima želimo puno uspeha u Bukureštu. O svim dešavanjima u Kyokushinkai Savezu Srbije možete da se obavestite na zvaničnom sajtu Saveza : http://kyokushinserbia.com/


   Klub ima privilegiju da se dešavanja u klubu zabeleže kroz umetničke fotografije gospodje Jane Baldik, majke našeg Filipa, na čemu smo joj duboko zahvalni.

Rajko Pačarek, Dejan Bajagić, Aleksandar Spasić, Žarko Petković Irac, Boban Vojnović, Velimir Velja Matijević, Stefan Spasić, Andreja Marković, Marsel Pešić, Ivana Racić, Lana Novković, Marija Petrović, Stefani Spasić, Filip Baldik

   
Za kolor fotografije ovoga puta smo zahvalni Miodragu Petroviću