PRIJATELJ TRANSFER ELEKTRONIK

Nehruova 51, tel. + 381 11 318 40 46, delatnost : knjigovodstvo i računovodstvo


уторак, 27. септембар 2011.

TROFEJ BEOGRADA 10.09.2011.

Preuzeto sa :

10.09.2011. u organizaciji Kyokushinkai Saveza Srbije u prostorijama Kyokushinkai kluba Panter održan je Trofej Beograda za mlađe kategorije u katama. Pre takmičenja u katama održan je javni sparing u svim kategorijama na kome su učestvovali i članovi Kyokushinkai kluba Crveni zmaj : Lana Novković, Ivana Racić, Zdenko Lakušić, Zorana Rajačić, Katarina Holjac, Natalija Stevanović i Petar Babić.

Takmičenje u katama je prvi put organizovano pa su se desile “dečije bolesti” za koje se nadam da će ih Savez “preboleti” do sledećeg takmičenja. Suđenje se odvijalo po principu bele i crvene zastavice, a sudile su naša Lana Novković i Marija Petrović. Treći sudijski član bio je Miloš Radosavljević, trener Kyokushinkai kluba Tigar iz Grocke. Po prvi put za Kyokushinkai klub Crveni Zmaj takmičili su se blizanci Kristina i Lazar Stevanović. Ono što smo primetili na priprema za ovo takmičenje, da je Kristina ozbiljnija u vežbanju i da se više zalaže, odrazilo se na rezultate : Kristina je zauzela u svojoj kategoriji prvo mesto, Lazar u svojoj drugo. Čestitamo im na osvojenim mestima.

Ovo takmičenje je proteklo bez mog prisustva pa bih hteo da se zahvalim i pohvalim moje asistente : Lanu Novković, Nenada Ilića, i Mariju Petrović (nabrojani prema uzrastu).


Kristina Stevanović, prvo mesto kate, 1999. godište


Lazar Stevanović, drugo mesto kate, 1999. godište


Kristina Stevanović, Velimir Velja Matijević, Lazar Stevanović


Preuzeto sa :


Нема коментара:

Постави коментар