PRIJATELJ TRANSFER ELEKTRONIK

Nehruova 51, tel. + 381 11 318 40 46, delatnost : knjigovodstvo i računovodstvo


субота, 21. април 2012.

CRVENI ZMAJ NA PRVENSTVU SRBIJE 14.04.2012.


   U organizaciji Kyokushinkai Saveza Srbije 14.04.2012. u hali Pionir održano je 19. Prvenstvo Srbije u Kyokushinu.


Takmičari Kluba “Crveni zmaj” : Lazar Stevanović, Kristina Stevanović, Petar Babić, Zorana Rajačić, Marija Petrović, Katarina Holjac i Lana Novković.

   U našem Savezu  trenutno je mala zainteresovanost za kate koje mi u Klubu vežbamo i kada  god se ukaže prilika nastupamo na takmičenjima. Zbog malog broja takmičara ispod osamnaest godina napravljena je kategorija Kata mix u kojoj su nastupili Petar, Lazar i Kristina.






.

   Kristina je zauzela prvo mesto, Petar drugo, a Lazar treče. Od Kristine sam i očekivao prvo mesto jer njen kvalitet i odnos prema treningu je to i nagoveštavao. Između Lazara i Petra je po meni presudila snaga u izvođenju što je u ovom trenutku na   Petrovoj strani. Žao mi je što nisu imali konkurenciju iz drugih klubova ali i pored toga su stekli još jedno iskustvo javnog nastupa u velikoj dvorani i zajedno smo uočili greške na kojima treba da se radi.

   U kategoriji  kate - seniorke nastupile su Lana i Marija.


.
. .


   Za suparnicu su imale Marinu Vuković iz Kluba Crvena zvezda koja je sigurnim nastupom zauzela prvo mesto. Što se tiče naših devojaka, očigledno da je Marija bila više motivisana tako da je dobila bolje ocene nego Lana. Redosled : Marina prvo mesto, Marija drugo i Lana treče.

   Kao što sam primetio da u drugim klubovima Saveza nevole preterano kate, moram priznati da u našem Klubu članovi nemaju baš mnogo “petlju” da se spremaju i učestvuju u kumite takmičenjima. Za ovo Prvenstvo jedino je Katarina Holjac ispoljila hrabrost i prijavila se za takmičenje u borbama. Prošla je pripreme i odradila svoj prvi meč. Dok gledate snimak njene borbe treba da znate da je Katarina 1994-to godište dok je njena suparnica Natalija iz Kluba Panter tri godine starija.




   
   Nisam zadovoljan Katarininim nastupom. Razlog tome nije to što je izgubila već to što me nije slušala. Tokom priprema, a i u toku same borbe, trudio sam se da je navedem da ispolji svoje bolje strane. Međutim uzbuđenje je uradilo svoje tako da su njeni kvaliteti ostavljeni za neki sledeći put da budu ispoljeni. Ono što je sigurno jeste da su Katarinine mogučnosti velike, ali da je očekuje i veliki rad.




Zvanične rezultate možete videti na sajtu


Više fotografija sa ovog takmičenja možete videti na facebook profilu
Kyokushinkai kluba Crveni zmaj – foto album :


Нема коментара:

Постави коментар