PRIJATELJ TRANSFER ELEKTRONIK

Nehruova 51, tel. + 381 11 318 40 46, delatnost : knjigovodstvo i računovodstvo


субота, 12. новембар 2011.

CRVENI ZMAJ NA PRVOM SRPSKOM COMBAT – FITNES KAMPU


Profesora Nebojšu Miloševića, osnivača  Aiki Budo Društva Srbije, upoznao sam davno kada je kod njega moj sin, kao mali dečak, kratko vreme trenirao aikido. Sada se sticajem okolnosti vidimo redovno tri puta nedeljno jer je njegov termin treninga neposredno ispred mog u istoj sali sportskog centra Vračar. Pozitivan utisak o njemu kao stručnjaku koji sam stekao gledajući treninge tada malog Alekse uvek potvrdim kada odgledam deo njegovog treninga čekajući termin Crvenog zmaja. Prilikom svakog susreta iskoristimo priliku da kratko popričamo o zajedničkim temama koje su vezane za salu, treninge, učenike… Lep odnos koji je uspostavljen između nas dvojice i naših klubova potvrđen je pozivom za učešće na Prvom srpskom combat - fitnes kampu koji je pod pokroviteljstvom Međunarodne Borilačke Unije (International Combat Union – ICU) organizovalo Aiki Budo Društvo Srbije u osnovnoj školi Siniša Nikolajević. Poziv je sa zadovoljstvom prihvaćen tako da sam sa ekipom sačinjenom isključivo od devojaka izveo demonstraciju kyokushina. Za razliku od dosadašnjih klupskih nastupa na kyokushin takmičenjima gde smo uvek bili pod pritiskom postizanja što boljeg rezultata i u strahu od mogućih povreda ovo učešće je bilo relaksirajuće i proteklo je u dobrom raspoloženju koje je svim učesnicima nabacilo osmehe na lica.



Ivana Racić, Lana Novković, Prof. Nebojša Milošević, Velimir Velja Matijević, Prof. Boris Krivokapić, Marija Petrović, Katarina Holjac, Zorana Rajačić, Natalie Stevanović, Kristina Stevanović, Stefani Spasić


Miroslav Miki Janković, Prof. Nebojša Milošević, Prof. Boris Krivokapić i Vrlimir Velja Matijević


Raspored dešavanja bio je sledeći :

UVODNA REČ


HAPKIKWANProf. Boris Krivokapić




ZUMBA – Marija Milošević





KYOKUSHIN – Kyokushinkai klub Crveni zmaj



Velimir Velja Matijević, Marija Petrović, Zorana Rajačić, Lana Novković, Katarina Holjac, Natalie Stevanović, Kristina Stevanović, Stefani Spasić i Ivana Racić








Katarina Holjac i Stefani Spasić


TAE BO – Miloš Milošević




MILITARI TRENING – Prof. Nebojša Miloševića




KAPOERA




JOGA




TAKMIČENJE U SAVLADAVANJU PREPREKA – Prof. Nebojša Milošević




Najbolji : Nevena Stojković (treća), Vuk Mirčetić (drugi), Miloš Milošević (prvi), Marija Milošević (prva), Milica Šoljaga (treča), Perica Zlatić (treči)

ZAVRŠNA REČ I PODELA DIPLOMA 




“U nedelju, 6. novembra 2011. , bili smo pozvani od strane klupskih prijatelja, na čelu sa majstorom Nebojšom Miloševićem, da održimo prezentaciju kjokušina. Doduše devojke su pozvane da učestvuju, a momci da bodre sa klupa. 
Kaća, Lana, Stefani, Zoka, Ivana, Natali, Kristina i ja smo izvele prikaz tehinke u mestu, tj. kihon. Usledio je prikaz rada na fokuserima, svako je odradio po jednu borbu. Pored toga, Lana i ja smo pokazale koje su dozvoljene tehnike na takmičenju u borbama, i koje nisu. Odradile smo i katu Gekisai-sho, eliminacionu katu na takmičenjima. Izvele smo je istovremeno, okrenute na početku jedna prema drugoj kao prema ogledalu. Mislim da je vrlo dobro izgledalo, jer inače tu katu vežbamo zajedno pa smo se lepo uklopile.
 Imali smo petnaest minuta na raspolaganju. Nije bilo stajanja između "tački", pa smo se i umorile. Bilo je malo zabune kod mog brojanja za kihon, ali devojke se nisu dale zbuniti, i nastavile smo da radimo, bez obzira što sam ja zabrljala u jednom trenutku. Naš trener nam stalno priča : nikada nemojte stati šta god da se desi. Tako je i bilo.
Pored našeg nastupa, bile su prezentacije hapkikwana, zumbe, kapuere, tae-bo-a,...Bilo je baš lepo, jer su njihove veštine drugačije od naše, pa smo mogli nešto i da naučimo. Čak smo se Stefani i ja oprobale u zumbi, vrsti brzog plesa, i tu je onda bilo puno smeha  .
Sve u svemu, jedan veoma fino "potrošen" dan, sa puno, puno osmeha, sa puno meni dragih ljudi, i jedva čekam ponovo da iskrsne nešto slično .

Marija Petrović. OSU!”


Da, zaista smo se lepo proveli, uživali u programu i sklopili nova poznanstva. Ja sam najviše vremena proveo u prijatnom razgovoru sa Prof. Borisom Krivokapićem. Moje devojke su se najviše družile baš sa Borisovim učenicima tako da su se sami organizovali i zajedno slikali. Na fotografiji ispod se vidi da im je zajedničko druženje vrlo prijalo.




Hvala Prof. Nebojiši Miloševiću na pozivu za učestvovanje.
Pozdrav za sve učesnike Prvog srpskog combat - fitnes kampa. Osu!


Više slika sa ovog dešavanja možete videti na ovim internet adresama :




1 коментар: