.

.

.

MI VOLIMO IZAZOVE!

SA NAMA ĆETE POMERITI

SVOJE GRANICE I CILJEVE.

OSU!

.

.

adresa : Beograd, SC Vračar, Sjenička 1 kontakt telefon : 064 / 319 78 79

mail adresa :
karatecrvenizmaj@gmail.com termini treninga : ponedeljak, sreda, petak od 21,30

operativni trener kjokušinkaia

Velimir Velja Matijević

PRIJATELJ KLUBA TRANSFER ELEKTRONIK

Nehruova 51, 11077 Beograd, tel. + 381 11 318 40 46, delatnost : knjigovodstvo i računovodstvoсубота, 12. март 2011.

PROLEĆNI TURNIR 05.03.2011.

Zdenko Lakušić, Stefan Briševac,
Velimir Velja Matijević i Rajko Pačarek

U organizaciji Kyokushinkai kluba Panter 05.03.2011. održan je Prolećni turnir za juniore i seniore u više kategorija. U sali na Senjaku susreli su se na tatamiju takmičari iz klubova Panter, Kobra, Tigar, Beograd, Kombat, Čačak, Crvena zvezda i Crveni zmaj.

Pripreme za ovaj turnir su se poklopile sa pripremama za ispit za učenička zvanja u Klubu tako da sam proveru takmičara napravio na samom ispitu koji se održao nedelju dana ranije. Kako sam tada bio zadovoljan sa njima možete pročitati u tekstu  ISPIT 25.02.2011.


Stefan Briševac je učestvovao na turniru iskustva za juniore. U njegovoj grupi bilo je tri takmičara i radili su svako sa svakim. Stefan je temperamentne naravi koju je nekada teško obuzdati. Kvalitet dobrog borca koji poseduje dozvolio je da ugroze njegove reakcije tokom borbe sa Miljanom Miloševićem (crvena traka) iz KK Tigar Grocka. Slavio je pobedu posle produžetka, ali i zaradio povredu koja ga je koštala poraza u drugoj borbi protiv Ivana Ivanovića KK Kombat iz Smedereva. Stefan Briševac je zauzeo drugo mesto.
 Rajko Pačarek i Zdenko Lakušić do ovog turnira su odradili samo turnir iskustva. Rajko je vatreno krštenje imao u Smederevu davnog februara 2009-te kada je dobi prvu borbu ali dalje nije mogao da nastavi zbog povrede noge. Zdenko se "sudario" sa Radivojem Rašom Mirkovic iz KK Panter u oktobru prošle godine. U grupi na ovom turniru naši malo iskusni takmičari su  imali isto tako dva malo iskusna takmičara.
Obratite pažnju na izraz Rajkovog lica! Sigurno će te se složiti samnom da je ovu borbu dobio pre nego što je i počela. Uroš Matić (crvena traka) iz KK Panter nije imao nikakvih šansi.
Da, da kao što se vidi na snimku Zdenko (crvena traka) udara jako i njegov protivnik Djole Živković sve vreme traži spas u kretanju u nazad. Zasluženo je pobedio.
Neposredno pred početak finalne borbe sa Rajkom Zdenko mi se žalio da ima bol u grudima i da u grlu oseća ukus krvi. Dogovorili smo se da ne odustane i borba je počela. Posle Rajkovog žestokog napada prekinuo sam meč jer je pokazao da je trenutno bolji tako da nije bilo potrebe da Zdenka izlažem mogućoj povredi.


.

Rajko prvo, Zdenko drugo i Stefan drugo mesto!
Da li smo zadovoljni?
Ja sam svakako zadovoljan rezultatima. Zadovoljan sam time što sam video koliko je svako od njih ponaosob napredovao, a još više time što sada tačno znam šta treba da se popravi kod svakoga od njih.  


 
Rajko Pačarek, Zdenko Lakušić i
Stefan Briševac pre podele trofeja 


Zdenko Lakušić, Stefan Briševac,
Velimir Velja Matijević i Rajko Pačarek


Zajednička slika takmičara, članova i navijača Kyokushinkai kluba
Crveni zmaj sa Sensei Žarkom Petkovićem Ircem 


Zajednička fotografija  takmičara koji su osvojili pehare sa trenerima
(slika je preuzeta sa zvaničnog sajta Kyokushinkai Saveza Srbije na kojem možete videti oficijalne rezultate turnira u rubrici VESTI)

1 коментар:

  1. Пре свега хтео бих да честитам Рајку и Стефану, на одличним борбама. Сама организација турнира је била добра као и такмичари. OSU!

    ОдговориИзбриши