.

.

.

MI VOLIMO IZAZOVE!

SA NAMA ĆETE POMERITI

SVOJE GRANICE I CILJEVE.

OSU!

.

.

adresa : Beograd, SC Vračar, Sjenička 1 kontakt telefon : 064 / 319 78 79

mail adresa :
karatecrvenizmaj@gmail.com termini treninga : ponedeljak, sreda, petak od 21,30

operativni trener kjokušinkaia

Velimir Velja Matijević

PRIJATELJ KLUBA TRANSFER ELEKTRONIK

Nehruova 51, 11077 Beograd, tel. + 381 11 318 40 46, delatnost : knjigovodstvo i računovodstvoпонедељак, 01. децембар 2014.

KYOKUSHIN SHOW 28.11.2014.U hali 2 Beogradskog sajma održan je od 27. do 29. novembra 2014. Treći međunarodni sajam sporta koji je ove godine imao naziv “Sportska strana Srbije”. Na sajmu je učestvovalo svih 85 granskih saveza domaćeg sporta. Održano je niz stručnih predavanja, a svaki od sportova je imao svoj štand. Štand Kyokushinkai saveza Srbije na kome su posetioci mogli da se upoznaju sa kyokushinom i aktivnostima Saveza i klubova nalazio se u donjem nivou hale. Na štandu su tokom sajma dežurali sportisti iz beogradskih klubova među kojima i članovi našeg kluba.


Svaki od granskih sportskih saveza je tokom trajanja Sajma sporta imao rezervisan termin da predstavi svoj sport. Kyokushinkai savez Srbije je 28. novembra održao svoju prezentaciju u kojoj su ućestvovali sportisti iz klubova “Crvena Zvezda”, “Beograd”, “Panter”, “Čačak”, “Kombat”, “Oyama”, “Horgoš” i “Crveni zmaj”. Publici su prikazane tehnike kyokushina, atraktivan rad na fokuserima, kate, lagani sparing. Prezentacija je završena borbom za trofej Sajma sporta koji je osvojio Vanja Konvalinka.Zorana Rajačić i Nikola Kuzmanović
Нема коментара:

Постави коментар