.

.


Velimir Velja Matijević

operativni trener kjokušinkaia

karatecrvenizmaj@gmail.com


PRIJATELJ KLUBA TRANSFER ELEKTRONIK

Nehruova 51, tel. + 381 11 318 40 46, delatnost : knjigovodstvo i računovodstvo


петак, 7. јануар 2011.

GEIKO OSAME 29.12.2010.29.12.2010. Kyokushinkai klub Crveni zmaj održao je poslednji trening u kalendarskoj godini – Geiko osame. Pozvani su prijatelji i poštovaoci Kluba da zajedno sa nama obeleže završetak rada u 2010-toj godini. Većina njih je samo gledala kako mi to vežbamo dok je nekoliko njih hrabro stalo na tatami, uspešno odradilo trening i zaslužilo sve pohvale i čestitke.
Iskoristiću priliku da se osvrnem na istoriju Kluba. Mi stariji da se podsetimo kako je to bilo, a mlađi da saznaju i zapamte. Prvi put smo se ja i moji učenici okupili oktobra 2008. u sali SC Vračar koju mi je ustupio Sensei Žarko Petković Irac na čemu sam mu zahvalan. Tada su u sali bili Ana Gačić, Milena Gačić, Petar Babić, Marija Petrović, Lana Novković, Rajko Pačarek, Nenad Bačić, Predrag Jovičić i Stefan Đorđe Spasić. Neki su otišli, novi su dolazili, polako smo tražili i našli svoje mesto u srpskom Kyokushinu. Vežbali smo i učestvovali na takmičenjima i dešavanjima koje je organizovao Kyokushinkai Savez Srbije kao klub u osnivanju. Takmičarske rezultate koje smo ostvarili u tom periodu pogledajte ovde : TAKMIČARSKI REZULTATI
Odlukom Osnivačke skupštine Kluba od 01.06.2009. Ministarstvo omladine i sporta Srbije upisuje Kyokushinkai klub Crveni zmaj u Registar sportskih organizacija kao udruženja, sportskih društava i saveza, pod rednim brojem 17512 
Sada sam zadovoljan kada na početku treninga ispred mene stoji vrsta dužinom cele sale koju čine članovi Kluba koji između sebe grade lep odnos druženja, bodre jedni druge ali i zapinju na treninzima. Ono što mi je najdraže da čujem jeste njihov smeh koji mi vrlo prija. Ako ovo pročita neko ko ne zna kako izgledaju naši treninzi pomisliće : Uuuu zezanje, ali rezultati postignuti u 2010-toj ne govore tako.
TAKMIČENJA :
Kate Marija Petrović peta / Lana Novković osma
Marija Petrović borbe / prvo kolo izgubila

Juniori Stefan Spasić  prvo kolo bio slobodan u drugom izgubio
Seniori Boban Vojnović drugo mesto / Zdenko Lakušić izgubio u prvom kolu
Marija Petrović i Lana Novković izvele kate

Kate Lana Novković sedma, Marija Petrović podela četrnaestog i petnaestog mesta
Juniorka Zorana Rajačić prva u kategoriji 1993/94 god. do 60 kg
Kate Lana Novković druga,  Marija Petrović treća

DEŠAVANJA U ORGANIZACIJI KYOKUSHINKAI SAVEZA SRBIJE NA KOJIMA SU ČLANOVI KYOKUSHINKAI KLUBA CRVENI ZMAJ UČESTVOVALI :


Učestvovali Petar Babić i Lana Novković

OTVARANJE AKADEMIJE BORILAČKIH VEŠTINA 17.04.2010.


Učestvovao Petar Babić
UCHI DESHI SRBIJA 1 – 8. VII. 2010.

Učestvovali Lana Novković, Marija Petrović, Rajko Pačarek, Petar Babić, Andreja Marković, Stefan Briševac, Stefan Spasić

VII LETNJI KYOKUSHINKAI KAMP

Učestvovali Marija Petrović i Lana Novković


ISPIT ZA UČENIČKA ZVANJA 11.06.2010.Zahvaljujem se svim takmičarima na izraženoj spremnosti da se bore, takmiče i predstavljaju Klub. Nadam se da će u ovoj godini veći broj vas odlučiti da se oproba i imati želju da nadmaši Lanu Novković i njeno sedmo mesto na Šampionatu Evrope. Lana još jednom sve čestitke!
Da se vratimo na trening!
Osmislio sam ga tako da mogu svi učesnici da ga odrade, da bude naporan, da bude zanimljiv za gledanje, jednostavno da predstavimo sebe i Kyokushin. Prvi deo treninga posvećen je tehnici, izdržljivosti i snazi. Drugi prikazu borbe, egzibicionom izvođenju požrtvovanog udarca u skoku i demonstraciji lomljenja – Tamashiwari. Treči, finalni deo, zamislio sam da kroz zabavne igre društvo dovede u veselo raspoloženje i pripremi za žurku koja je usledila. Obeležili su je dobro raspoloženje, priča, šala, slikanje i Ivanini izvrsni kolači u kojima smo tako uživali i još uvek ih se rado sećamo.Ovaj video je napravio moj sin Aleksa! Hvala mu!


Stefan Briševac i Jovan Vujičić su juniori na koje računam u ovoj godini!Lanu Novković i Mariju Petrović ove godine očekuju velika takmičenja!


Stefan Briševac je na dobrom putu da postane kvalitetan takmičar!


Rajka Pačareka ove godine očekuju takmičenja u borbama!Sport ne može bez zabave i smeha!Deo publike


Neizbežni sklekovi


Savet staraca
Miodrag Petrović, Velimir Velja Matijević, Sveto Babić

Lepe i opasne!
Desno od mene Lana Novković, levo Marija Petrović
Ivana Racić, Zorana Rajačić, Katarina Holjac, Stefani Spasić

Njihovo vreme tek dolazi
Borisav Komatinović, Stefan Spasić, Aleksandar Stanković, Petar Babić
Jovan Vujičić, Stefan Briševac, Nemanja Arnaut


Ponovo sa nama
Ilić Nenad, Velimir Velja Matijević

Sveto Babić, Velimir Velja Matijević
Zahvaljujem se gospodinu Sveti na brizi da svaki trening i dešavanje u sali prođe u najboljem redu

Kyokushinkai klub Crveni zmaj je mlad Klub koji okuplja sve više članova. Trudim se da atmosfera u njemu bude prijateljska i da članove motiviše na dobre rezultate i to ne samo u sportu. Moj zadatak je da pravim dobre sportiste i dobre ljude. Čvrsto verujem da ću za godinu dana imati mnogo toga lepog da napišem jer će se vama mnogo toga lepog desiti. Osu!

Više slika pogledajte na stranici Grupe Kyokushinkai klub Crveni zmaj na facebook-u!
.


GEIKO OSAME
5 коментара:

 1. pored odličnih rezultata koje su kolege postigle,ja bih samo ponovio vaše reči: ''naše vreme tek dolazi''.verujem da ćemo u narednoj godini postići još više,jer imamo sve što nam treba na tom putu,odličnu ekipu na treningu i odličnog trenera.Nestrpljivo iščekujem sledeća takmičenja na kojima ćemo provereno svi blistati..
  OSU!

  ОдговориИзбриши
 2. Pored trenera kao sto ste vi prosto je sramota izgubiti borbu!
  OSU!

  ОдговориИзбриши
 3. pohvale za trenera sto nam prenosi znanje i trudi se oko nas... OSU

  ОдговориИзбриши
 4. Ko god ima takmicarskog i borbenog duha i zelje da istraje u necemu svakako ce se prepoznati u Kyokushinu. OSU!

  ОдговориИзбриши
 5. Slažem se se sa mojim kolegama!Sve pohvale klubu, treneru i njegovim članovima za dosadašnji rad i buduće uspehe.Pozdrav!OSU!

  ОдговориИзбриши