PRIJATELJ TRANSFER ELEKTRONIK

Nehruova 51, tel. + 381 11 318 40 46, delatnost : knjigovodstvo i računovodstvo


недеља, 5. јул 2009.

UVOD U BLOG


Blog «Kyokushinkai klub Crveni zmaj» prvenstveno je namenjen članovima kluba, članovima njihovih porodica, prijateljima i poznanicima koji će preko njega moći da prate aktivnosti kluba i njegovih članova.
Preko njega če te saznati koja radna tela postoje u klubu, ko su njihovi članovi i koja su akta i odluke doneli.
Redovno će se objavljivati novosti u vezi planiranih aktivnosti kao što su takmičenja, pripreme za takmičenja, seminari, kampovi, ispiti i slično.
Planiram da postavim tekstove sa temama o Kyokushinu, tehnikama, katama, japansko – srpskoj terminologiji, pravilima ponašanja, pravilima takmičenja i slično. Za odabir tema članovi kluba imaće pravo predlaganja. Ovakvi tekstovi će biti svojevrsni podsetnik naučenog na treningu i izvor edukacije naročito u oblasti teoretske nastave za koju na treningu nema dovoljno prostora.
Pokušaću da članove kluba, posebno takmičare, motivišem da pišu o utiscima iz sale za vežbanje, sa takmičenja, seminara i kampova. Voleo bih da napišu o tome kako vežbanje Kyokushina utiče na njih i kako im koristi u svakodnevnom životu van sale.
Potrudiću se da tekstovi o klubu sadrže slike i video klipove tako da blog bude svojevrstan video dokument na kome ćete moći da vidite sebe i druge članove kluba, kao i prijatelje kluba.
U priču sa «Kyokushinkai klubom Crveni zmaj» ne bih ušao da nisam osetio posvećenost Učenika da zajednički stvorimo nešto vredno što će nas sve zajedno napraviti boljim ljudima.

Hvala vam na trudu i vremenu koje ulažete u Kyokushinkai sport i na ljubavi prema klubu. Osu!


Нема коментара:

Постави коментар