PRIJATELJ TRANSFER ELEKTRONIK

Nehruova 51, tel. + 381 11 318 40 46, delatnost : knjigovodstvo i računovodstvo


четвртак, 3. децембар 2015.

KYOKUSHIN SHOW 29.11.2015.



   U periodu od 27. do 29. novembra 2015. u hali 1 Beogradskog sajma održan je Četvrti međunarodni sajam sporta. Ove godine manifestacija je imala naziv “Susret šampiona". Učestvovali su svi granski savezi domaćeg sporta od kojih je svaki imao svoj štand. Štand Kyokushinkai saveza Srbije nalazio se u odeljku hale pod oznakom C. Na njemu su posetioci mogli da se upoznaju sa kyokushinom i aktivnostima Saveza kao i klubova. Na štandu su tokom sajma u smenama dežurali sportisti iz beogradskih klubova. Iz našeg kluba dežurali su Mladen Milenkoski, Milica Đorđević, Stanko Kurjakov i Nikola Kuzmanović.


   Tokom trajanja Sajma sporta održano je niz stručnih predavanja. Svaki od granskih sportskih saveza imao je prema unapred utvrđenom rasporedu termin da predstavi svoj sport posetiocima sajma. Kyokushinkai savez Srbije je 29. novembra održao svoju prezentaciju.

Zorana Rajačić, Nikola Kuzmanović i Mladen Milenkoski

   Publici su prikazane tehnike kyokushina, rad na fokuserima, kate, sparing. Prezentacija je završena takmičarskom borbom za trofej Sajma sporta koji je osvojio Radomir Patrnogić pobedom nad Milanom Kostićem.




Нема коментара:

Постави коментар